Energieneutraal bouwen

Wij kunnen een energieneutraal huis voor u bouwen.

Dit betekent dat wij voor u een huis kunnen realiseren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Denk hierbij aan zonnepanelen, op natuurlijke wijze verwarmen van water, top-isolatie om zowel de warmte binnen te houden in de winter en buiten te sluiten in de zomer en het gefilterde afvalwater van de wasmachine wordt gebruikt voor het doorspoelen van het toilet. Hierdoor geniet u op een milieubewuste en duurzame manier van alle gemakken die een nieuwbouwhuis u te bieden heeft. Daarnaast scheelt het u maandelijks veel kosten op uw energierekening.

Bouw voor de toekomst

Door nu al energieneutraal te bouwen, is uw huis klaar voor de toekomst. Het is namelijk zowel het Nederlandse als het Europese overheidsbeleid dat vanaf 2020 alle nieuwe huizen (bijna) energieneutraal zijn. En door nu al uw huis energieneutraal te bouwen, kunt u gebruik maken van verschillende voordelige regelingen!

energieneutraal huis bouwen

Bovenstaand huis beschikt onder andere over aardwarmte, vloerverwarming, zonnepanelen en goede vloer-, wand- en dakisolatie. Buiten dat dit huis energieneutraal gebouwd is, is het ook onderhoudsvriendelijk gebouwd.

Wij helpen u van A tot Z

Door onze kennis van energieneutraal bouwen, kunnen wij u gedurende het hele project helpen. Van het maken van de plannen tot het uitvoeren van de kleinste details, wij bouwen uw hele huis voor u!

Uw dak vervangen door een geïsoleerd dak?

In een week tijd is dit complete dak vervangen. Dit houd in het kort in: Stijger zetten, dakpannen eraf, dakplaten eraf, gordingen en spanten vervangen, tussenmuur gesloopt, nieuwe geïsoleerde dakplaten gemonteerd, panlatten erop en nieuwe dakpannen gelegd. Hierdoor kan u in de zomer langer de hitte buiten houden en uiteraard in de winter de warmte binnenhouden wat energiekosten bespaard.

Geïsoleerde vloer met vloerverwarming

Zonnepanelen op schuur