Grote verbouwing

Er zijn veel mogelijkheden als u uw huis wilt laten (ver)bouwen in de regio van Den Bosch. Hieronder vindt u enkele grote verbouwingen die wij recentelijk verzorgt hebben. Zoals u kunt zien is er heel veel mogelijk en doen wij graag uw persoonlijke wensen verwezenlijken!

Schuur ombouwen tot kantoor en 2 appartementen.

Op dit moment zijn wij werkzaam aan het onderstaande project. Dit is het ombouwen van een opslagschuur naar een kantoor met twee appartementen.

Winkel in één week.

Door goede voorbereiding en planning in één week de oude winkel vervangen door een compleet nieuw bouwwerk.

 

Vergroten, isoleren en verhogen garage + zitgedeelte.

De bestaande garage uit de jaren ’70 is, op één muur na, geheel vernieuwd naar de huidige bouwbesluiten. Het dak is verhoogd met twee nieuwe lichtkoepels en volledig geïsoleerd. Binnenin is vloerverwarming aangebracht daarnaast is de bestaande garagedeur vervangen door twee opslaande deuren en nieuwe kunststofkozijnen naar de tuin toe.

Aan- en opbouw bij een bestaande woning.

De complete begaande grond van deze jaren ’70 woning is verbouwd. Van extra stopcontacten in de muur tot verplaatsen van het toilet en meterkast. Van het vervangen van de gehele riolering tot het vervangen en plaatsen van kunststof kozijnen.Van een geheel nieuwe isolerende vloer met vloerverwarming tot aan een goed geïsoleerd plat dak met lichtstraat en opbouw. Alles geheel naar smaak van de bewoners. Zie de foto’s van de woning bij aankoop en het resultaat na de verbouwing.

Totale verbouwing van pand in Den Bosch.

Het onderstaande pand is in zijn geheel gestript. Nieuwe draagbalken/ verdiepingsvloeren geplaatst. Vervolgens is er op de begaande grond een eet-/ drinkgelegenheid gecreëerd met keuken, op de eerste verdieping een appartement en op de tweede verdieping een appartement.

Aanbouw bij een bestaande woning.

Aanbouw over gehele breedte van tussenwoning.

Een complete aanbouw over de gehele breedte in Vught.

Overige foto’s van diverse werkzaamheden.