Kleine verbouwing

Er zijn veel mogelijkheden als u uw huis wilt laten verbouwen. Een kleine verbouwing in/aan uw huis kan uw leefruimte enorm verbeteren. Enkele kleine verbouwingen die wij in de afgelopen tijd hebben uitgevoerd kan u hieronder vinden. Ook hierbij denken wij graag mee hoe de verbouwing op langere termijn onderhoudsvriendelijk en energiebesparend kan zijn.

Verbouwing badkamer.

De klant wilde graag een badkamer met een hotelchique karakter om in de ochtend rustig de dag te starten. Graag wilden zij hierbij wereldlijke materialen gebruiken (zie o.a. het bamboeplafond en de handgemaakte Marokaanse tegels in visgraat motief.

Overstek vervangen door onderhoudsvriendelijk materiaal.

De overstek van deze woning was aan vervanging toe. Dit hebben we vervangen door een onderhoudsvriendelijk materiaal.

 

Renovatie badkamer Vught.

Nieuwe indeling hal. Wanden en kozijnen verplaatsen.

Door de hal aan te passen werd de ruimte praktischer. Overbodige deuren werden verwijderd, bestaande deuren werden verbreedt (hierdoor is de ruimte rolstoelvriendelijker geworden, het toilet werd breder en er ontstond een opslagruimte bij de meterkast.

Plaatsen van dakramen.

Daglicht in huis is belangrijk, daarnaast kan u uw huis nog beter ventileren waar nodig.

Dak vervangen.

Asbest dak vervangen door geïsoleerde golfplaten.

Aanbouw bij een bestaande woning.

Het vergroten van de woonkamer.

Lichtstraat plaatsen.

Plaatsen schoorsteen. Goede voorbereiding is het halve werk.

Door in onze werkplaats goed voor te bereiden besparen wij veel tijd op locatie. Denk hierbij aan het plaatsen van een steiger, het naar boven brengen van materialen en het droogproces tussen verschillende fases in. Deze stappen kunnen verkort worden door een goede voorbereiding.

Overige foto’s van diverse werkzaamheden.